Despre blog

lumedeumbre.ro

Lansat la sfarsitul anului 2008, www.lumedeumbre.ro (initial rot-izzy.blogspot.com) isi propunea sa fie o oglinda a lecturilor mele, o modalitate de a-mi sistematiza impresiile.

La inceputul anului 2010 am decis ca blogul merita mai mult si am trecut pe domeniu propriu. De atunci si pana in prezent, www.lumedeumbre.ro a portretizat, cu un relativ succes, traiectoria mea de cititor: perioade de lectura intensa, pauze mai lungi sau mai scurte, dedicare totala sau repulsie fata de lectura (da, am mai avut si astfel de momente).  Singura constanta, in toata aceasta calatorie, a ramas caracterul subiectiv al recenziilor. Nu emit pretentii de critic literar si nu imi asum parerile altora fara a le filtra. Fiecare postare este rodul propriilor impresii, reflectia unui gust mai mult sau mai putin educat.

L.E.: pe la mijlocul lui 2016, blogul a dispărut o vreme din peisajul online. A fost o pauză necesară, care m-a făcut să îmi dau seama că, după aproape 8 ani de scris, încă mai consider acest loc ”acasă.” Așa că am revenit cu forțe proaspete și mult chef de lectură. Ce va fi mai departe… urmează să aflăm împreună.

“Lume de umbre…” este lumea aceea frumoasa in care inca mai imi place sa ma pierd: un univers populat de carti, povesti si personaje si, in dese cazuri, o alternativa placuta la o existenta incarcata de banal.

Regimul comentariilor

Comentariile de pe acest blog sunt moderate. Este un lucru la care tin, pe de o parte pentru a evita spam-ul si pe de alta parte pentru a gasi mai usor noile comentarii si a le putea raspunde, acolo unde se impune.

Ma bucur atunci cand imi impartasiti impresiile voastre si sunt deschisa la pareri diferite.  Va rog totusi, sa va exprimati opiniile intr-un limbaj politicos si de preferinta corect gramatical.

Regimul colaborarilor

Sunt deschisa la orice propuneri de colaborari care sunt corelate cu tematica blogului (recenzii carti, promovarea unor evenimente literare).

Blogroll

Nu accept schimb de link-uri!

Sunteti liberi sa imi recomandati site-uri asemanatoare sau altele interesante, dar trebuie retinut ca blogroll-ul este reflectia unor bloguri care si-au castigat acel loc in timp, prin calitatea postarilor.

Contact

E-mail: izabela.rotaru(@)yahoo.com

Facebook: http://www.facebook.com/LumeDeUmbre

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.