Evenimente

Şi-a mai trecut un an …

… de blogging. Un an greu, în care nu de puţine ori am cochetat cu ideea de a o lăsa baltă de tot. Devine frustrant, la un moment dat: atâtea idei de pus în practică, atâtea cărţi de citit şi atât de puţin timp. Nu am găsit însă niciodată forţa necesară de a renunţa de tot.

Acum doi ani credeam că a citi înseamnă totul. Asemeni lui Ruth din „Never let me go” mă socoteam fericită dacă puteam să prezint rezumatul unei cărţi, fără să încerc măcar să formulez impresii personale.  „Lume de umbre…” mi-a schimbat puţin perspectiva. Cărţile au devenit pentru mine mai mult decât o evadare de moment; au devenit lumi care se cereau explorate şi înţelese.

În paralel, „Lume de umbre…” mi-a oferit cheia spre dialogul cu alţi cititori. Am cunoscut oameni minunaţi, am descoperit bucuria pasiunii împărtăşite. Este, cred, cel mai mare dar pe care mi l-a făcut blogul până în acest moment,  faptul că s-a dovedit o platformă de interacţiune cu alţi iubitori de lectură.

Revenind la partea de schimbări, puţine câte au fost, ele nu s-ar fi putut realiza fără ajutor din afară. Mă refer cu precădere la echipa de la www.blogway.ro , care la începutul acestui an mi-a oferit hosting gratuit şi m-a ajutat enorm la partea tehnică, cât şi la prietenii de la www.anticariatultau.ro care de două luni încoace îmi asigură doza zilnică de lectură.

Mulţumiri speciale îi revin şi lui Mircea Popescu pentru ajutorul dat în promovarea blogului, cât şi tuturor cititorilor, pentru comentarii şi feed-back.

Pentru anul care vine, îmi propun două lucruri: primul ar fi să revin la ritmul de scris din vremurile de glorie, iar al doilea, să pun în sfârşit în aplicare măcar o parte din  schimbările pe care mi le-am propus pentru blog. Până atunci însă, vă urez la toţi lectură plăcută…

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.